267
Liam Payne: Naši fanovi su puni poštovanja

Liam Payne: Naši fanovi su puni poštovanja

267
SHARE

Zvezda One Directiona Liam Payne otkrio je da se njihovi fanovi sada s poštovanjem odnose prema njihovim devojkama i da im nisu potrebni telohranitelji.

Zayn, Liam i Louis sada imaju stalne veze, a Liam kaže da, iako Directioneri mogu da polude kada ih vide, oni takođe znaju i kada treba da se udalje. “Izlazak iz hotela ponekad može da bude pomalo težak. Ali, oni su puni poštovanja. Kada sam sa devojkom, budu ljubazni i jednostavno te ostave na miru, jer znaju da ne možemo često da se viđamo”, izjavio je pevač u jednom intervjuu. On je trenutno u vezi sa Dalielle Peazer, koja, uz brojne uspone i padove, traje već dve godine.

Izvor: Life Content

18 KOMENTARA

 1. Aaaaa pa hvala Bogu da ima i takvi’ Directionera. :-)
  msm ii ja sam Directioner i glupo mi je kada vrijeđaju njihove cure,pa msm k’o da se bore s’ tom curom da bude njihov…. ‘aloooo! -.- pa oni se voooole. :-)

  Diam<333333333333333333333333.

 2. Nema razloga da ih vredjaju kad su Danielle,Perrie i Eleanor sjajne i normalne devojke…Ako Liam,Louis i Zayn postuju fanove,treba i oni njih.Svaka im cast,momci za primer

 3. To su pravi fanovi! Inače, Liam i Danielle su mi preslatki zajedno, nadam se da će njihova veza uspeti! :) ♥ ♥

 4. Dušicee mmojee.Haj neka ima i takvih Directionera,a neke stoke kažu da smo djetinjasti i najgori.
  P.S sorry na izrazu

 5. Stvarno me nervira Liamova devijka umalo zbog nje nije ostavio grupu najbolje da budu samo prijatelji najbezbednije za buducnost karijere grupe ONE DIRECTION!!!

 6. Stvarno me nervira Liamova devijka umalo zbog nje nije ostavio grupu najbolje da budu samo prijatelji najbezbednije za buducnost karijere grupe ONE DIRECTION!!!Mrzim jeee odvratna jee!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.