563
Liam Payne napustio Twitter zbog uvreda koje je dobila njegova nova devojka?

Liam Payne napustio Twitter zbog uvreda koje je dobila njegova nova devojka?

563
SHARE

liam

Liam Payne nagovestio je da će možda napustiti Twitter, nakon što su Direcrioneri napali njegovu novu devojku Sophiu Smith pošto je par potvrdio da su zajedno.

Dvadesetogodišnji pevač već nekoliko nedelja u vezi je sa Sophiom, koju je upoznao u školi, a da njihova ljubav cveta pokazali su kada su se zajedno pojavili na premijeri One Direction filma “This Is Us”. Nažalost, Sophiu je zadesila ista sudbina kao i mnoge devojke koje su povezivane sa članovima benda One Direction, pošto su joj brojni Directioneri, nezadovoljni činjenicom da je osvojila srce njihovog idola, putem Twittera uputili niz uvreda, što je razljutilo Liama. “Uvek sam tužan kada dođem ovde i pročitam užasne stvari o nekome do koga mi je stalo”, objavio je on na ovoj društvenoj mreži i poručio svima da je bolje da ćute ako nemaju ništa lepo da kažu.
On je od tada objavio još nekoliko tweetova, da bi na njegovom profilu pre dva dana osvanulo kratko “#Done”, i od tada se nije javljao.

Izvor: Life Content

49 KOMENTARA

  1. nisam directioner ,ali sam negde cula da je daniel ili kako se vec zove bila na premijeti tog filma i da kad je videla da joj je sophie uzela mesto vratila se kuci bas mi je zao nje ona je prelepa i realno je lepsa od ove :D ona je trebala ici sa liamom i sredila se i sve to kupila i stikle sve za dzabe o.O…xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.