566
Liam Payne: “Na sreću, moja devojka nije ljubomorna”

Liam Payne: “Na sreću, moja devojka nije ljubomorna”

566
SHARE

Milioni pripadnica lepšeg pola sanjaju o njemu, ali Liam kaže da ga sad interesuje samo njegova devojka Danielle Peazar, koja ga savršeno razume.

null

Liam i Danielle sreli su se u X Factoru 2010. godine, gde je ona radila kao plesačica. Od tad su postali vrlo bliski, a ranije ovog meseca počeli su i da žive zajedno. “Moja devojka je sjajna. Kad god sam na putu, ne uznemirava me previše zbog toga. Pričamo kad god možemo, i iskoristimo to maksimalno”, rekao je Liam razgovarajući za jednu američku radio stanicu. “Ona nije ljubomorna, što je ključ svega.”

Upitan čime ga to devojke privuku, on otkriva da njegov kolega iz benda Niall Horan i on imaju potpuno isto shvatanje kad je o tome reč. “Volim stidljive devojke koje se ne nabacuju. Slatke, lepog osmeha, dobrog smisla za humor.”

15 KOMENTARA

  1. On mi je presladakk,a i Danielle nije uopste losa za Liama,sve jedno slatki su zajedno,a posto sam je jedna od fanova podrzavam svakog iz 1Da i trudim se da svaku njihovu zelju podrzim

  2. Aaaaaa super suu :D Ne razumem zasto neki tzv “fanovi” mrze njihove devojke? Meni su one super :) Sa Eleanor bi se moglo reci da sam opsednuta haha :D Danielle mi je mnogo slatka,a Perrie mi je ok :) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.