320
Liam Payne: Ludi noćni provod sa Directionerkom!

Liam Payne: Ludi noćni provod sa Directionerkom!

320
SHARE

liamgirl_240513

Članovi One Directiona imaju poseban odnos prema svoji fanovima – već smo o tome pisali bezbroj puta, a to je sad potvrdio i Liam Payne, koji je zajedno sa Louisom i Zayneom priredio nezaboravan provod jednoj Directionerki.

1dclub240513

Momci su noćas bili u jednom noćnom klubu a Liamu (koji je od nedavno sam) za oko je zapala je jedna obožavateljka. Da nije u pitanju novi trač, pomenuta devojka dokazala je fotkama na svom instagramu uz komentar: “Ovo se stvarno desilo!!! Kakve su šanse da naletim na One Direction u Madridu i igram sa Liamom Payneom iste noći kad sam tvitovala o njima. Ah, ludo, san se ostvario, ludim, zaljubljena, bilo je suđeno.” Mislimo kako nema boljeg dokaza da se momci iz 1Dja nisu promenili, bez obzira na svu slavu i bogatstvo!

17 KOMENTARA

  1. ima i u hrvatskoj ljpi klubova oni kad budu dolazili samo ih treba namamit i vidi ćeš bit će puno nas directionerki

  2. @Peyzeer mi ne mislimo na sebe svi directioneri bi to voleli!Da mislio na sebe svi bismo kada smo culi vest da su raskinuli pisali tooooooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SUPER!!Ali takvih cini mi se nije bilo.I pomislila sam kako ce se Danielle osecati kada sam videla ove slike,ali svako je otisao ne svoju stranu :( no hate :)

  3. Drago mi je da uvek imaju remena za svoje fanove.Ali isto tako mi je i jako zao sto jos uvek nisu odvojili vreme za Balkanske Directionere :( <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.