489
Liam Payne i Danielle Peazer ponovo raskinuli?

Liam Payne i Danielle Peazer ponovo raskinuli?

489
SHARE

Liam Payne i Danielle Peazer možda su izgledali zaljubljeno pred kamerama od kada su obnovili svoju romansu, ali nove informacije sugerišu da je par ponovo raskinuo.

Na neko vreme pevač One Directiona i njegova devojka uspeli su da reše svoje nesuglasice prošle jeseni, i čak su kupili zajedničkog ljubimca, kucu kojem su dali ime Loki, ali izgleda da su udaljenost i previše obaveza učinili svoje. “Mesecima su pokušavali da reše probleme ali nisu uspeli. Prošlog meseca su ozbiljno razgovarali i odlučili da nema više poente da nastavljaju vezu”, rekao je izvor za magazin The Sun, i dodao: “Liam je na turneji do novembra, a Danielle je veoma zauzeta tako da se u suštini skoro nikad ne viđaju.”

Autor: Life Content

46 KOMENTARA

  1. Nana, da ti kažem nešto…Prvo, mi se samo zezamo, sprdamo, ne svađamo se da znaš…Drugo, ja nisam nepismena, ja pišem ok, pazim na pravopis, govorim svakave uzrečice i psujem, to ne znači da sam nepismena. Treće, ja po tvojim komentarima zaključujem da nisi glupa, to što ti smatraš da ja jesam, pa..zabole me kurac za to, ja o sebi mislim sve najgore, da sam ružna, ravna, niska, ali ne i da sam glupa i nepismena. Još nešto, videla sam na ovom sajtu da si rekla da brineš za mene što se drogiram, pa vidi, znala sam ja da me ti voliš koliko ja tebe volim <3 E, tako :D

  2. @I hate Danielle Peazer Ja neću da se ložim previše kao ostali, znam je to lažan profil, kako da kažem, to si uradila kako bi nas iznervirala, kako bi te napali, i tako…Ja ću samo reći svima koji tako misle da su jadni.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.