370
Liam Payne i dalje potresen zbog krađe gaća: “Da sam ja to...

Liam Payne i dalje potresen zbog krađe gaća: “Da sam ja to uradio, bio bih u zatvoru!

370
SHARE

Exclusive... One Direction Leaving Their Atlanta Hotel

Liam Payne ne krije da se prilično potresao nakon što je nekoliko Directionerki upalo u njegov apartman u Sidneju gde su mu ukrale bokserice.

Posle svega, Liam kaže kako je bio pomalo uplašen ali i osramoćen. “Sve je bilo pomalo strašno jer sam bio go dok me je neki stranac gledao kroz prozor… Da je bilo obrnuto, odnosno da sam ja gledao nju golu, odmah bi me strpali u zatvor!” Liam kaže da je bio u potpunom šoku kad je primetio Directionerku kako ga posmatra. “Bio sam u krevetu i na balkonu se odjednom nešto čulo, pa sam se probudio. Moja vrata nisu bila zatvorena kako treba a ona je pokušavala da ih otvori. Pomislio sam ‘Šta da radim? Go sam!’ Nema odevnih predmeta u mojoj blizini, pa sam počeo da zovem moje obezbeđenje a one su pobegle”, izjavio je on za časopis New Zealand Herald.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

18 KOMENTARA

  1. Kolika zbrka oko jednih obicnoh gaca! Postujem te Liame,ali preterao si ga!!! vec dve nedelje i vise se prica o tvojim gacama! Ali stvarno je sramotno ako su ga videle golog,s tim se slazem! :-)

  2. @Bravo Riri je na instagramu postavila slike iz zoo vrta u Africi sa lavicima i zirafom.Objavite to.Directionerke izvinite sto pisem ovde.<333.

  3. A bgm da je bio skroooz go ja nebi bjezala nego uletila u sobu i jos da je jos neko samnom bio ma koga briga za obezbedjenje HAHAHAAHHAHAH

  4. LIame ,mislim ja te postujem,ali preterujesi sremotno je to sto su te videle golog,ali brt nisu tvoje gace nesto zlatno ni toliko vredno,mozes da kupis takvih gaca 1000 i nista ti nece faliti koliko imas para….LOVE ONE DIRECTION!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.