319
Liam Payne demantuje da je besan na Directionere: “Samo sam mrzovoljan ujutro”

Liam Payne demantuje da je besan na Directionere: “Samo sam mrzovoljan ujutro”

319
SHARE

One Direction Catches A Flight Out Of Heathrow

Liam Payne odlučno demantuje da se naljutio na grupu Directionera u Meksiku, ističući da je po pravilu vrlo mrzovoljan ujutro, naročito kad promeni vremensku zonu.

Izveštaji govore kako je Liam bio ljut jer su fanovi rano ujutro pravili buku ispred njegove sobe i nisu mu dozvoljavali da se odmori. Pevač se fanovima nakon toga obratio fanovima na tviteru, napisavši: “Volim to što nas volite i želite da nas vidite, ali stvarno mi je potreban san ili ćete imati pospanog Liama na sceni”, pa su mnogi pomislili da se on ozbiljno naljutio na Directionere.

Ipak, Liam je pojasnio situaciju rečima: “Čitao sam neke članke gde piše kako sam ljut zbog cele priče oko spavanja. Nisam ljut na bilo koga, kako bih mogao da budem? Samo samo mrzovoljan ujutro”. S obzirom da je odnos One Directiona s fanovima do sad bio savršen, ne moramo ni da sumnjamo u iskrenost Liamovih reči…niko nije raspoložen ako se ne naspava dobro!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

19 KOMENTARA

  1. kad sam napisala prvi komentar mislila sam na to da bi bilo glupo pomisliti da je besan na fanove samo zato jer mrzi buku kasno uvece,al vi nista ne kapirate -_-

  2. A nije on ljuuut, pa i on je sam preživeo toliko toga, ne bi sad povređivao fanove <3

  3. Oni nikad nece da se naljute na nas directionere jer bez nas ne bi bili nigde.Kao i sve ostale zvezde i zato svi imaju dobar odnos sa svojim fanovima :)

  4. Znam kako mu je ujutro, posle napornog rada svi zele malo mira i odmora, a oni su  bas nasli da im idu u posetu kada je vreme za spavanje… Liam se naravno nije naljutio, gde to moze biti.. Oni nas vole, kao i mi njih, jer oni bez nas ne bi bili niko i nista, i mi bez njih ne bi bili ovo sto jesmo :) 

  5. ma nije on lut on je samo umoran.a i sto bi se ljutio na fanove kad su zbog nas na vrhu popularnosti.lepo spavaj liam

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.