Start Stars Hot News! Liam Payne brani svoju devojku od napada putem Twittera: Ona to ne...

Liam Payne brani svoju devojku od napada putem Twittera: Ona to ne zaslužuje!

SHARE

liam

Liam Payne poručio je Directionerima koji šalju njegovoj novoj devojci Sophiji Smith uvredljive poruke da prestanu to da rade, i rekao da ona ne zaslužuje da dobija takve napade.

Liam je svoju novu devojku predstavio javnosti prošlog meseca na konferenciji za novinare povodom novog filma One Directiona This Is Us. Ipak, veliki broj fanova nije baš najbolje reagovao na te vesti, pa su, kao i obično, putem Twittera izraili svoje nezadovoljstvo. Ipak, neki od njih su po Liamovom mišljenju preterali. “Ljudi mogu da kažu šta god žele, više me nije briga”, poručio je pevač putem Twittera, da bi kasnije objasnio da često pretražuje njeno ime na internetu da vidi šta se piše o njoj: “To često radim jer brinem da bi ona to mogla da pročita. Na kraju krajeva, ona je samo devojka, kao što ste i vi, koja sedi i čita te poruke na svom telefonu. Ona ne zaslužuje da ita te stvari, niko to ne zaslužuje.”
Jedan fan koji se uključio u ovu koncerzaciju pitao je Liama da li je zbog toga počeo da mrzi svoje fanove, on je rekao da nikoa ne mrzi, samo “nepoznate užasne ljude”.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR