403
Liam Payne besan zbog dokumentarca koji blati Directionere: Ovu su budalaštine!

Liam Payne besan zbog dokumentarca koji blati Directionere: Ovu su budalaštine!

403
SHARE

1608directioners2

Momci iz One Directiona još jednom pokazuju koliko im je stalo do svojih fanova – Liam Payne tako je izrazio svoje veliko nezadovoljstvo dokumentarcem “Crazy About One Direction”.

Liam je ostao zgrožen time što su Directioneri prikazani kao besna horda koja po svaku cenu želi da se približi svojim idolima. On zato poručuje obožavateljima kao 1D zaista cene ljubav koju dobijaju od njih. “Nisam siguran šta se dešava, ali nadam se da ste svi OK”, napisao je on i dodao kako dokumentarac izvrće istinu. “Čuo sam neke užasne stvari. Sani hoću da znate da vas mi volimo i ne možemo da verujemo koliko vremena nam posvećujete. Baš nas briga šta kažu u dokumentarcu koji je samo izdramatizovan kako bi bio zabavniji i prepun je gluposti, kao što svi znamno.”

“Znamo koliko naporno radite za nas, viđamo to svakog dana na našim nastupima. Hajde da načinimo korak unazad i shvatimo šta smo zajedno postigli… Trebate biti ponosni!” I Directioneri su vrlo nezadovoljni dokumentarcem koji sve Directionere naziva u toj meri opsednutim da su spremni da ugrožavaju sopstvene i tuđe živote.

Autor: Life Content

74 KOMENTARA

  1. WOW,Orhideja ma ti si jedna pametnica…. :p Liam je stvarno divno stvorenje,ali ovi Directioneri su veoma ludi….Ne mogu da vjerujem da su tolike psihopate……Priznajem da ne volim Taylor,ali djevojci nikad nista ne bih uradila….Da je bila prava ostala bi sa Harryjem…..Dajte,pustite djevojku neka zivi svoj zivot…Vise nije sa Harryjem…… :)

  2. Oni su nas predstavili u potpuno pogresnom svetlu.Postoje i oni koji su ludi i opsednuti,ali vecina nas je manje vise normalna. :D

  3. Ja sam vec vidjela prvi dio dokumentarca i mislim da je to dosta da vise to ne gledam -.-‘
    Ja volim !D ali one djevojke su prosto nenormalne.
    Pa i ja bi kad bi upoznala 1D poludila bih ali one…. nemam rijeci.. cak i cujem da su se ubile njih 42 ?? Zbog cega o.O

  4. Liam najbolji si!!! Volimo te!!! ♥♥♥ Odgledala sam taj video i stvarno je grozan!!! Ali mi i dalje zasto su se te devojke ubile?!?! :3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.