Start Stars Hot News! Liam Payne besan zbog dokumentarca koji blati Directionere: Ovu su budalaštine!

Liam Payne besan zbog dokumentarca koji blati Directionere: Ovu su budalaštine!

SHARE

1608directioners2

Momci iz One Directiona još jednom pokazuju koliko im je stalo do svojih fanova – Liam Payne tako je izrazio svoje veliko nezadovoljstvo dokumentarcem “Crazy About One Direction”.

Liam je ostao zgrožen time što su Directioneri prikazani kao besna horda koja po svaku cenu želi da se približi svojim idolima. On zato poručuje obožavateljima kao 1D zaista cene ljubav koju dobijaju od njih. “Nisam siguran šta se dešava, ali nadam se da ste svi OK”, napisao je on i dodao kako dokumentarac izvrće istinu. “Čuo sam neke užasne stvari. Sani hoću da znate da vas mi volimo i ne možemo da verujemo koliko vremena nam posvećujete. Baš nas briga šta kažu u dokumentarcu koji je samo izdramatizovan kako bi bio zabavniji i prepun je gluposti, kao što svi znamno.”

“Znamo koliko naporno radite za nas, viđamo to svakog dana na našim nastupima. Hajde da načinimo korak unazad i shvatimo šta smo zajedno postigli… Trebate biti ponosni!” I Directioneri su vrlo nezadovoljni dokumentarcem koji sve Directionere naziva u toj meri opsednutim da su spremni da ugrožavaju sopstvene i tuđe živote.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR