250
Liam Hesmworth ponovo kulira Miley Cyrus?

Liam Hesmworth ponovo kulira Miley Cyrus?

250
SHARE

GERMANY-MUSIC-CYRUS

Kako prenose američki mediji, Miley Cyrus svim silama se trudi da dokaže svom vereniku koliko ga voli, ali Liam Hemsworth joj ne uzvraća na sličan način.

“Miley je vrlo posvećena Liamu i želi da njihova veza funkcioniše, ali isto tako se žali jer oseća da je uvek ona ta koja mora da ih izvači na površinu. Primetićete da je uvek Miley ta koja posećuje Liama kad god on radi, a ne obrnuto”, ispričao je jedan insajder za HollywoodLife.com. “Miley bi volela kad bi Liam jednom iznenadio nju i učinio neki romantični gest, ali ne želi s njim da se prepire oko toga.”

GERMANY-MUSIC

Par je već odlazio na zajedničke terapije koje su im pomogle, ali na mnogo čemu njih dvoje još moraju da porade. “To što su stalno razdvojeni je veliki problem, ali šta se tu može? Njihova karijere su eksplodirale u ovom trenutku i niti jedno njih ne želi da odustane od toga. Liam to ne želi kao ni Miley.”, objašnjava isti izvor. “Na kraju krajeva, ona ga voli a zna da i on voli nju. Samo se nalaze u vrlo teškoj situaciji.”

Autor: Life Content

16 KOMENTARA

  • Ona uopste ne kaze kako ih voli!!!!!!!!!!!!!!!! Kaze da ne zna njihove pesme, ali zna kako izgledaju!!! Rekla je da je njena sestra bila uzbudjena zbog 1D, ne ona!!!!!!!!!!!!!
   Popravi malo tvoj engleski!!!!!!!!!! 

   • Are you one direction fan?M:Don’t ask me about name of song,cuz I can’t do that.Do you LIKE them?M:YEAH SURE,my sisters are obsessed with them….
    zapravo sreco ti popravi svoj engleski.

 1. dragi Bravo,samo jos jedan dokaz da se ona ne stidi svoje proslosti https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151747908337147&set=a.401907642146.180320.5845317146&type=1

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.