162
Liam Hemsworth srećan zbog raskida sa Miley, uživa u samačkom životu

Liam Hemsworth srećan zbog raskida sa Miley, uživa u samačkom životu

162
SHARE

Celebs Attend The Peoples Choice Awards

Kako prenose američki mediji, Liam je odlično podneo raskid sa svojom verenicom Miley Cyrus i sad uživa u tome što je ponovo sam.

Iako je glumac viđen u društvu meksičke pevačice i modela Eize Gonzales, izvori tvrde da njihova veza nije ozbiljna i da Liam trenutno uživa u tome što je singl. “Liam se ponovo oseća živim i više nije zarobljen u vezi koja već neko vreme nije funkcionisala”, tvrdi jedan insajder za Hollywood Life. “Obožava to što je sam i sad može da radi stvari koje ne bi mogao da je kojim slučajem oženjen. Isti izvor tvrdi da su o raskidu Miley i Liam dogovorili u miru. “Ponašali su se nezrelo u vezi svog braka a činjenica je da oboje nisu bili spremni za to. Zato su celu stvar odlagali toliko dugo i to je razlog što se venčanje nije desilo. Boli to što im je veza propala, ali shvatili su da im je bolje jedno bez drugog.”
Autor: Life Content
FOTO: FAME

9 KOMENTARA

    • Pa ako veza nije funkcionisala,zasto je zaprosio?Mogao je samo da bude u vezi sa njom,ili da raskine,neki parovi su i po 6 godina u vezi,a nisu vereni.Zasto joj je dozvolio da se nada,da smislja planove,da prica svuda o tome koliko je srecna sto je verena i sto ce da se uda za njega?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.