338
Liam Hemsworth se iselio iz kuće u kojoj je živeo s Miley

Liam Hemsworth se iselio iz kuće u kojoj je živeo s Miley

338
SHARE

Miley Cyrus And Liam Hemsworth Grocery Shopping At Whole Foods

Liam Hemsworth pokupio je svoje stvari iz kuće u kojoj živi njegova bivša verenica Miley Cyrus, a to se desilo u trenutku kad je Miley otputovala u Evropu, pre par nedelja.

Liam se preselio u Zapadni Holivud a kako prenose američki mediji, on je odavno želeo to da učini. “Liam je molio Miley da objavi kako oni više zajedno tokom celog leta”, tvrdi jedan insajder za časopis Life & Style. Isti izvor tvrdi kako će Liam po svaku cenu izbegavati Miley u budućnosti kao i da joj je najavio da će se verovatno preseliti u Australiju na neko vreme. U međuvremenu, mladi glumac već je viđen u društvu nove devojke, pevačice i manekenke Eize Gonzalez.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

37 KOMENTARA

  1. Pa ja ne slusam narodjake,isto,slusam ove aktuelne pesme,Rihannu,Miley,1D,Pink,Jennifer,Katy…a slusas Miley,a do skoro si mi je vredjala xD :)

  2. mamu mu jebem zamenio jee ovakvu divu za jednu glumicu iz jeftinih spanskih sapunjerija puj picka mu materina nize nije mogao pastii jebo mu pas mater

  3. Apsolutno je zaslužila. A kad komentarišete ‘odmah ju je prevario’ ili ‘odmah je našao novu’, pitat ću vas znate li da čitate? U članku piše da ju je molio cijelo ljeto da objavi da su raskinuli. Ljeto traje 3 mjeseca.

  4. Zar vi, hejteri, ne shvatate koliko ste NISTAVNI u zivotu Miley… Ona ce biti zauvek na vrhu, a vi zauvek u blatu. Sto vise “THUMBS DOWN”, to znaci da ste veci luzeri. Jadni ste. Kiss my ass.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.