Start Stars Hot News! Liam Hemsworth raskida veridbu, Miley Cyrus nezainteresovana

Liam Hemsworth raskida veridbu, Miley Cyrus nezainteresovana

SHARE

miley liam

Glasine o raskidu Miley Cyrus i Liama Hemswortha se ne stišavaju, a još su učestalije od pevačicinom kontroverznog nastupa na MTV VMA prošlog meseca. Ako je verovati izvorima, za Liama je to bio znak da je njihovoj vezi došao kraj.

Naime, slavnom glumcu se, kao i mnogima drugima, nije dopao njen nastup, što je uzrokovalo nove turbulencije u njihovoj ionako uzdrmanoj vezi. Izvor blizak paru otkrio je za Us Weekly da je samo pitanje vremena kada će Liam otkazati njihovu veridbu. “Dosta mu je svega i želi čist raskid. Nema više pomirenja.”
Sa druge strane, Miley je navodno potpuno nezainteresovana za budućnost njihove veze. “Nju je baš briga. Ona je mlada i ako on želi da ide, ona misli da je to u redu”, otkrio je izvor.
Miley i Liam poslednji put su viđeni zajedno na premijeri njegovog novog filma “Paranoia” 8. avgusta. Pevačicin nastup na MTV VMA bila je “kap koja je prelila čašu” za Liama, koji je uz to i pod velikim pritiskom svog menadžmenta i porodice, koji smatraju da mu ona samo donosi negativan publicitet, te da je sada vreme da raskine njihovu veridbu.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR