351
Liam Hemsworth ostavio Eizu Gonzalez, želi da se vrati Miley?

Liam Hemsworth ostavio Eizu Gonzalez, želi da se vrati Miley?

351
SHARE

CA: 2011 CNN HEROES

Liam Hemsworth navodno je ostavio meksičku glumicu Eizu Gonzalez jer je shvatio kako ga ona samo koristi da bi se proslavila u Americi.

Da zaista nije u vezi sa Eizom, Liam je priznao pre nekoliko dana u intervjuu, rekavši kako je sad singl. Međutim, kako prenose izvori, on se nada da će obnoviti vezu sa Miley Cyrus. “Liam i Miley su ponovo u kontaktu”, priča jedan insajder za HollywoodLife.com. “Oni su oprostili jedno drugome i čak planiraju da se nađu, verovatno za Dan zahvalnosti.” Navodno, Liam je čak saopštio Miley kako je raskio sa Eizom. “On je saznao kako je Eiza govorila paparacima gde će biti, samo kako bi ih oni slikali. Ona ga je koristila! Miley je naravno izuzetno srećna zbog toga. Ona mu je oprostila ali joj je na neki način i drago što ga je Eiza iskoristila. Možda je to bila lekcija koju je morao da nauči.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

18 KOMENTARA

  1. “Navodno”,”insajder”?I ja sad treba da vjerujem u to?A ako je istina ,drago mi je zbog Miley.Ona Eiza mi je nekako …nezz odvratna mi je.

  2. Ja ne razumem kako to da miley u nekim trenucima izgleda kao da su joj grudi 2 sljivice (pogledajte slike na BRAVO portalu,objava po imenu “Preslatko jutarnje izdanje”),a nekad izgledaju kao 2 kosarkaske lopte (molim fanove bez uvrede)

    • Isto kao sto drugim zvezdama kao sto su Rihanna,Selena nekad izgledaju veliko,a nekad kao da ih nemaju.Kod Miley je taj slucaj sto je smrsala,tako da joj se vrv i obim grudi smanjio.

  3. @bravo mogli bi da napisete o rihanni nesto,s’obzirom  da je izasao spot za pesmu What Now,cisto onako posto pisete o svemu i svacemu.

  4. Na neki nacin bi mi bilo i drago da se pomire,ali na neki i ne bi.Bilo bi mi drago zato sto ga je Miley bas volela,i bila je sa njim 3 godine,a ne bih zato sto se poneo kao najvece go*no i posle raskida trogodisnje veze nasao devojku posle 2 dana,dok je Miley tugovala.Nadam se da ce Miley dobro razmisliti.

  5. pa naravno da je liama sramota da bude u vezi sa devojkom iz spanskih serija i on naravno je nikad nije voleo samo je sa njom zeleo da zaboravi i da se osveti miley koja je ljubav njegovog zivota;. ali miley je pametna i nije luda da promeni karijeru zbog glupog liama bay liame izgubio si sansu

  6. khm u ojesmi FU ona je rekla sve sto je imala za reci .on nju nezasluzuje i prevario ju je nije valjda tolko luda da mu se vraca nakon svega

  7. Kako Miley dobro izgleda na ovoj slici.I haljina i pletenica,zaista fino.A sada…msm necu da vredjam ali na slici je lepsa.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.