493
Liam Hemsworth odbija da razgovara sa Miley Cyrus?

Liam Hemsworth odbija da razgovara sa Miley Cyrus?

493
SHARE

Miley_Cyrus__1754724a

Kako prenose novi izveštaji, stanje u životu Miley Cyrus trenutno je potpuno haotično, jer se ona često svađa sa svojim verenikom koji joj tokom razgovora preko telefona redovno spušta slušalicu!

Insajderi tvrde kako se Liam i Miley često svađaju kao i da to jako pogađa Mileyinog tatu, koji misli da se australijski glumac ne ponaša dostojanstveno. “Njoj sve to teško pada”, prenosi jedan izvor za HollywoodLife.com. “Stvarno je pogađa što ne može da dođe do Liama, pita se gde je on i s kim je. To je za nju pravo mučenje a s tim na kraju moraju da se bore i njeni mama i tata.” Miley je već bezbroj puta do sad demantovalo kako je raskinula veridbu, ali ona i Liam vrlo retko se viđaju zajedno u javnosti ove godine.

Autor: Life Content

20 KOMENTARA

 1. ako je to istina, on je onda stvarno kreten. treba da je voli zbog njenog karaktera, a ne zbog njenog izgleda, koji njemu očigledno smeta. ona je Miley i ona je luda i ne treba da se menja ni zbog koga!
  Miley, zaslužuješ boljeg! 
  lupajte minuse, ali ovo je živa istina!!!!!!!

 2. Jao sta cu ja sada kada oni ne razgovaraju.Vise ne znam sta je istina jer da oni ne razgovaraju vec bi prekinuli……nego ovako sada kruze glasine o njima a njih dvoje se ne oglasavaju pa su u centru paznje.Ali puci ce kao Selena i Biberce samo sto mi je Jelena kako ih zovete, fanovi bili bolji par.no h8 ali uskoro ce raskinuti ako vec i nisu.

 3. Ja još ne shvatam kako je on još s njom? Mislim nemojte me shvatati kao da njihovu vezu hejtujem,ali ona se iz korijena promijenila… Vjerovatno je on ne želi takvu :/

 4. ZNACI KAD NEMATE STA DA PISETE O MILEY LUPITE NEKU GLUPST I OSTANETE ZIVI! JBT BOLJE DA NISTA NE PISETE NEGO DA SE OVAKO PROSERAVATE!

 5. meni se bas svidja slika :)
  Al msm da ovo nije istina :P Prvo Miles ne bi molila nikoga pa ni njega,a drugo on nju voli :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.