Start Stars Hot News! Liam Hemsworth: “Nadam se da će se Miley svideti moj film”

Liam Hemsworth: “Nadam se da će se Miley svideti moj film”

SHARE

Iako provode puno vremena zajedno, Liam ističe kako ne zna šta njegova devojka misli o njegovom najnovijem filmu.

Photobucket

Naime, on glumi u filmu “The Hunger Games” zasnovanom na trilogiji koju je napisala Suzanne Collins. Liamu se serijal knjiga jako dopada pa se nada kako i Miley ima sličan utisak.  “Ona nije ni znala za knjige dok ja nisam postao povezan sa filmom. Onda je pročitala knjigu. Nadam se da joj se svidela. Ne znam ni sam. Bolje bi joj bilo da pogleda film!” rekao je  glumac za E! Online.

Photobucket

On se nada i kako će film biti uspešan, pa će to ohrabriti filmski studio da odobri snimanje kompletne trilogije.  Liam je podjednako uzbuđen zbog toga što je snimio “Expendables 2” u društvu svojih idola Arnolda Schwarzeneggera, Brucea Willisa i Sylvestera Stallonea.

Photobucket

“To je bilo neverovatno”, priča Liam s oduševljenjem. “Rastao sam gledajući ove momke i sećam se scene gde ja stojim i pričam gomilu stvari ovi likovima…Bio sam u fazonu ‘Bože. Sedim uz neke od najvećih akcionih idola s kojima sam rastao i sada radim s njima.’ Bio je to jedan od onih momenata kad morate da se uštinete. “Hunger Games” kreće u bioskope u martu a “Expandables 2” stiže na leto.

OSTAVI KOMENTAR