Start Stars Hot News! Liam Hemsworth ljut na Miley Cyrus zbog šokantnog nastupa na MTV VMA

Liam Hemsworth ljut na Miley Cyrus zbog šokantnog nastupa na MTV VMA

SHARE

Liam Hemsworth & Miley Cyrus Attend 'Paranoia' Premiere Together

Nastup Miley Cyrus na MTV VMA u nedelju šokirao je svet, a prema rečima izvora i njenog verenika Liama Hemswortha, koji je bio jako ljut na nju zbog toga.

Već mesecima par okružuje glasine da je njihova veza na klimavim nogama, a sada je dodatno uzdrmana zbog svađe koja je usledila nakon Mileyinog nastupa. “Liamu je stalo do Miley, ali mu njen novi imidž i stav ne odgovaraju. Njen nastup na VMA ga je neprijatno iznenadio i posramio. Ništa što je ona uradila na sceni njemu nije bilo seksi”, rekao je izvor i dodao da ga ceo njegov menadžment sada nagovara da raskine sa njom jer donosi samo negativan publicitet njemu i njegovoj karijeri. “Liam je ozbiljan glumac sa karijerom, dok se Miley pretvorila u sprdnju. Njihovoj vezi je praktično došao kraj. On zna da ne može da ostane sa njom kada je postala ovakva. Ne želi više da dadilja nad njom. Mora da nastavi dalje.”
Da odnos između Miley i Liama nije najbolji, pokazuje i pisanje lista Hollywood Life, čiji izvori tvrde da je pevačicino ponašanje na sceni zapravo bilo posledica svađe koju je imala sa Liamom na dan MTV VMA. “Miley i Liam su se posvađali na dan nastupa. Bila je veoma uznemirena i sve je to izbacila na sceni, pa je čitav nastup ispao luđi nego što je trebalo.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR