103
Liam Hemsworth iz medija saznao da je Miley u bolnici

Liam Hemsworth iz medija saznao da je Miley u bolnici

103
SHARE

U medjima se pojavila lažna informacija kako je pevačica i glumica završila u bolnici, a Liam se zabrinuo za njeno zdravlje.

null

Glumac je čuo preko interneta da je Miley u bolnici, pa je odmah nazvao telefonom da bi proverio da li je sve u redu. Kako prenosi televizijska mreža WENN, glasine su počele nakon što su se pojavile fotke Miley gde je odvoze u medicinski centar. Ipak, kako ona objašnjava, Liamu je laknulo nakon što mu je objasnila da je u pitanju bilo samo rutinsko vađenje krvi.

null

Govoreći sa Jay Lenom, Miley je rekla: “Sve što sam želela jeste da ispitam krv, a onda me odjednom Liam zove i kaže ‘Jesi li ti u bolnici?’…U to vreme je snimao Hunger Games.”

7 KOMENTARA

  1. Vi Bravo imate jako veliki problem sa ovim naslovima. ‘Saznao’ ? Da je stvarno zavrsila u bolnici onda bi mogao da ‘sazna’ a ovako je to samo lazna informacija.

  2. hahaha KAD NE BI LUPALI KO OTVOREN PROZOR SVET BI BIO SAVRSEN,DEVOJKA OTISLA DA IZVADI KRV,A ONI ODMA MILEY CYRUS JE U BOLNICI I TO TAKO KAO DA JOJ JE GLAVA OTPALA! :D i smesno i zalosno :( u isto vreme

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.