274
Liam Hemsworth demantuje da postoji sukob između Miley i Jennifer Lawrence

Liam Hemsworth demantuje da postoji sukob između Miley i Jennifer Lawrence

274
SHARE

U intervjuu za Glamour, 22-godišnji glumac govorio je o svojoj ulozi Gale Hawthornea u nastavku “Igara gladi”.

null

Upitan da li mu se više sviđa njegov lik ili Peeta (kojeg tumači Josh Hutcherson), Liam je rekao: “Više se povezujem s Galeom. Osećam da su moje odluke sličnije njegovim u tim situacijama. Pokušavao bih da pronađem način kako da zaustavim Igre ili da se borim.”

null

Upitan na čijoj je strani Miley, on je rekao: “Ona je u timu Katniss”. Skromni Liam objašnjava i da Miley i dalje u centru pažnje kad je reč o fotografijama. “Ako nam priđe zaista mlada osoba, obično nju žele da slikaju”, objasnio je. “Ipak, ljudi vole i zajedno da nas slikaju zbog ‘The Last Songa.'”

17 KOMENTARA

  1. pa ofc,da zele Miley da slikaju,kad je popularnija,ne mogu se pevaci porediti s glumcima,do duse ima i takvih slcajeva,al u slucaju Miley ne mogu! Preslatka!

  2. Upitan na čijoj je strani Miley, on je rekao: “Ona je u timu Katniss”

    Ako je Miley u timu Katniss, znači da joj je uloga Jennifer Lawrence (koja tumački Katniss) omiljena i da očigledno nije u sukobu sa njom :)

  3. LOVEYOUMILEY 4EVERYOUNG cekaj bre ti ne zelis miley special ili zelis??? O.o a znam da zele svi da se slikaju sa njom <3 msm moja sestra(13 godina)ne zna k je Miley Cyurs ali vrlo dobro zna ko je Hana Montana i to dokazuje sve ;) <3 volim miley najviseee <3 *-*

  4. Miley prelepa ^^ 
    Nadam se da ce biti specijal,ali opet BRAVO cesto pise o Miley za razliku od drugih casopisa,tako da sam i na tome zahvalna ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.