Start Stars Hot News! Lewis Hamilton progovorio o raskidu sa Nicole Scherzinger: Izgubio sam nekog posebnog

Lewis Hamilton progovorio o raskidu sa Nicole Scherzinger: Izgubio sam nekog posebnog

SHARE

nicole lewis

Lewis Hamilton, koji vrlo retko govori javno o svom privatnom životu, odlučio je da otvori svoju dušu i da javnosti ispriča detalje o raskidu sa Nicole Scherzinger.

Zvezda Formule 1 u intervjuu za Sky Sports pred trku u Nurbrgringu priznao je da se trenutno ne oseća sjajno, pošto je raskinuo pet godinua dugu vezu sa pevačicom. “Postoje ljudi koji mogu da sakriju svoje emocije. Ja imam trenera iz Finske, na primer, koji uopšte ne pokazuje osećanja i uvek može da ih kontroliše. Ja nosim srce na rukavu i zbog toga često dospevam u nevolje i generalno mi je jako teško da se izborim sa svojim osećanjima”, rekao je on i dodao:
“Trenutno prolazim kroz… Trudim se najviše što mogu da budem pozitivan ali prolazim kroz zaista težak period trenutno pošto sam izgubio nekoga ko je bio veoma poseban u mom životu. Moj svet se preokrenuo, ali imam svoj posao…” Na pitanje novinara da li govori o Nicole, Lewis je odgovorio potvrdno: “Da… ali imam posao da motivišem svoj tim i ako uđem sa spuštenom glavom i negativnom energijom, to se prenese i na moje mehaničare koji rade danonoćno, a to ne želim. Tako da se zaista trudim da se saberem i da podignem glavu ali to je jako teško.”
Par je prošle nedelje objavio da su raskinuli, a kao razlog spominju se njihove brojne obaveze zbog kojih su se retko viđali.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR