Start Stars Hot News! Lewis Hamilton planirao da zaprosi Nicole Scherzinger pre raskida?

Lewis Hamilton planirao da zaprosi Nicole Scherzinger pre raskida?

SHARE

Celebrities Arrive at the "MIB 3" UK Premiere

Neposredno pre nego što su Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton raskinuli, vozač Formule 1 planirao je da zaprosi slavnu pevačicu na romantičan način.

Lewis i Nicole raskinuli su ove godine nakon pet godina zabavljanja, a da nisu odlučili da se raziđu sada bi verovatno planirali venčanje, tvrde izvori.
“Bili su na ivici da se vere pre nego što su raskinuli. On je planirao da je zaprosi – izabrao je prsten, unajmio jahtu, razgovarao sa njenom mamom, tako da je ovaj raskid bio još više poražavajući”, rekao je izvor za britanski magazin Heat.
Nicole nakon raskida nije krila da joj samoća teško pada, pa je čak i zaplakala kada je grupa takmičara u X Factoru, gde je članica žirija, izvodila jednu emotivnu ljubavnu pesmu. Iako se u medijima šuškalo da su se ona i Lewis pomirili, izvori tvrde da su za sada samo prijatelji.
“Ona se trudi da izgleda jako, ali istina je da joj je raskid teško pao. Ponovo je u kontaktu sa Lewisom i zbog toga su joj emocije izmešane. Želela je čist raskid, ali su ipak nakon toga ponovo razgovarali. Čak i razgovor sa njim joj teško pada”, kaže izvor blizak pevačici.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR