Start Stars Hot News! Lewis Hamilton ne želi da se Nicole Sherzinger vrati u X Factor?

Lewis Hamilton ne želi da se Nicole Sherzinger vrati u X Factor?

SHARE

Nedavno su se pojavile priče da se Nicole Scherzinger neće vratiti u X Facot ove godine, a sada su se raširile i glasine da je glavni razlog toga njen dečko Lewis Hamilton.

Naime, izvori tvrde da se zvezda Formule 1 plaši da će provoditi manje vremena sa svojom devojkom ukoliko bude imala obaveze i u popularnom šouu. Ukoliko bi Nicole prihvatila poziv da ponovo bude sudija u X Factoru, njene obaveze bi se poklapale sa Lewisovim obavezama na trkama, pa on misli da to ne bi bilo dobro za njihovu vezu. “Lewis je rekao Nicole da će to stvoriti užasnu situaciju i da ona to ne bi trebalo da uradi”, rekao je izvor za magazin People, i dodao: “Kada bi znao da ona zaista želi da se vrati, on to ne bi rekao, ali on izgleda zna da ona baš i nije oduševljena tom i dejom i misli da bi bila srećnija kada bi njih dvoje to vreme proveli zajedno. Nicole je takođe zabrinuta da se neće često viđati sa dečkom, pa je to značajan faktor koji će uticati na njenu odluku.”
Bivša članica grupe “Pussycat Dolls” navodno je tražila platu od 1,5 miliona dolara od pruducenata da ponovo bude sudija, ali mediji pišu da lepa brineta još uvek nije potvrdila povratak u emisiju.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR