Start Stars Hot News! POKLON KARTE: Letnja hit premijera: “Slatkiš i ubica“ 7. jula u multipleksu...

POKLON KARTE: Letnja hit premijera: “Slatkiš i ubica“ 7. jula u multipleksu „Kolosej“

SHARE

Romantično-akciona komedija „Slatkiš i ubica“, u kojoj se prvi put zajedno na filmu pojavljuju dve mlade zvezde, Ešton Kučer i Ketrin Hajgl, premijerno će biti prikazana 7. jula u multipleksu „Kolosej“. Od 8. jula film će biti na redovnom repertoaru bioskopa „Kolosej“, „Ster“ i „Roda“.

“Slatkiš i ubica” je komedija sa elementima akcije o ljubavi, braku i ozbiljnoj pucnjavi. Film je za vreme prvog vikenda prikazivanja bio među prvih pet u SAD i trenutno je najgledanija romantična komedija, dok je u prvom vikendu prikazivanja u Velikoj Britaniji bio prvi film po gledanosti.

Image Hosting by imagefra.me

Za Eštona Kučera i Ketrin Hajgl, TV zvezde koje su slavu na velikom platnu stekle ulogama u romantičnim komedijama, „Slatkiš i ubica“ je prilika da se oprobaju i u akcionom žanru. Film prati mladi bračni par, Džen i Spensera, koji žive idealnim životom do trenutka u kom Džen otkrije da je Spenser nekada radio kao tajni agent.

Suočena sa činjenicom da je njen muž ubica, Džen je odlučna i u tome da otkrije koje još tajne Spenser krije – trudeći se usput da izbegne metke, održi ugled dobre susetke, sačuva dobre odnose sa rođacima… i reši velike probleme sa manjkom poverenja u muža i brak.

Image Hosting by imagefra.me

Distributer poklanja pet puta po dve ulaznice za ovaj film!
Najbržih pet treba da odgovri na pitanje: Kako se zvao lik Ketrin Hajgl u seriji ”Uvod u anatomiju”? Odgovor ostavi ispod vesti i dobijaš karte!

OSTAVI KOMENTAR