Start Stars Hot News! Leona Lewis pre Rihanne snimila “We Found Love”: “Moja verzija je bolja”

Leona Lewis pre Rihanne snimila “We Found Love”: “Moja verzija je bolja”

SHARE

“We Found Love” najveći je hit u Rihanninoj karijeri a njena koleginica Leona Lewis tvrdi da je RiRi tu pesmu dobila tek nakon što ju je ona odbaciila.

null

Da su ove reči istinite potvrđuje i Calvin Harris, koji kaže kako je “We Found Love” bio ponuđen mnogim pevačicama pre nego što je dospeo u ruke Rihanne. U razgovoru za Daily Star, Leona je rekla: “Radila sam sa Calvinom i snimili smo ‘We Found Love’, ali je na kraju on otišao na turneju sa Rihannom, koja je na kraju izdala pesmu.”

null

“Nisam želela da se posvetim toj pesmi jer sam želela da ‘Trouble’ bude moj prvi singl, tako da je to bio još jedan razlog zašto je ‘We Found Love’ pripao Rihanni. Bila je to verzija sa istom produkcijom, ali moja je bolja.”

Rihannina pesma prodata je u 6.5 miliona primeraka i postala je hit širom sveta, a Leona priznaje da joj to pomalo smeta. “Nikad neću objaviti svoju verziju pesme, to je neprofesionalno. Snimila sam toliko pesama koje su na kraju pevale druge osobe. To se stalno dešava. Pomalo mi je smetalo što je je pesma postala veliki hit širom sveta, ali da sam je ja izbacila, to možda ne bi bio slučaj.”

OSTAVI KOMENTAR