286
Leona Lewis ne poriče vezu s Liamom Payneom: “On je drag, divan...

Leona Lewis ne poriče vezu s Liamom Payneom: “On je drag, divan momak”

286
SHARE

Leona Lewis dva puta je bila na dejtu sa Liamom prošle nedelje, a ni nakon razgovora za The Mirror nije objasnila da li se njih dvoje zabavljaju.

null

“On je zaista drag, divan momak. Ja sam obožavateljka One Directiona. Prijatelji smo oko godinu i po dana”, rekla je za The Mirror. Upitana da li je par možda romantično povezan ona je istakla: “Naučila sam iz ranijih veza da je najbolje da ne pričam o tome. Mislim da je to važno. Druga osoba obično ne može da kaže šta misli tako da mislim da to nije fer. Volim kad sam zaljubljena. Lepo je imati nekog kome možete da se vratite.”

null

Leona je tako ostala potpuno zagonentna, pa se sad svi pitaju kakav je odnos između nje i mladog pevača.

20 KOMENTARA

  1. Necu da hejtujem ali brate realno svak 2-3 obnava je o 1D!!!!!Ako nije o njima onda je o JB!!!Postoje i druge zvezde znate????!!!Mozete nekad malo o drugima da pricate”!!!!Nemam ja nista protiv njih ali realno smorili ste sa njima pisite malo o drugim zvezdama!!!!Pre nego sto dislike komentar ajde proverite da li govorim istinu!!!!!P.S.Ne vredjam fanove ali i mi drugi hocemo da cujemo nesto o nasim omiljenim zvezdama necemo da stalno citamo o njima!!!!!!

  2. leona je meni ruzna,mislim na ovoj slici,po mom misnjelju DANIELLE je lepotica naspram ove,ali neverujem da su leona i liam u vezi definitivno nisu.DANIELLE LEPOTICA

  3. po mom misljenu Denilli je mng lepsa o Leone on je ustvari i sam reko da mu Denilli lici na Leonu kako moze da bude sa nekim zbog izgleda. On je kul i sve dobro ali mi je malo zao Denilli :(

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.