220
Leona Lewis: “Ja nisam dosadna”

Leona Lewis: “Ja nisam dosadna”

220
SHARE

Leonu Lewis mediji često kritikuju zbog njene ličnosti, ali ona tvrdi da je baš briga što se priča da je dosadna.

Nju je javnost upoznala kada je 2006. godine pobedila na britanskom X Factoru, a od tada je napravila zavidnu muzičku karijeru. Ipak, nju ljuti to što ljubitelji muzike misle kako je ona dosadna samo zato što nije tako živopisna na sceni kao Lady GaGa.

Leona misli da njena snaga leži u dobrim pesmama: “Baš me briga šta se priča. Nisam dosadna. Osim ako me ne znate lično, baš me briga za vaše mišljenje. Uopšte me nije briga. Lady GaGa radi njene ludosti i sjajna je u tome. Ja imam nešto drugo da ponudim. Kod mene je sve u muzici i pesmama”.

11 KOMENTARA

  1. Takva je kakva je. Ako ne zeli da skace po sceni kao neki ludak, to je njena stvar, bitno je da ima karijeru i da je dobar pjevac.

  2. Ona je meni sjajna. Jes’ da cu sad da zvucim licemerno,jer ne slusam njenu muziku,ali u pravu je devojka. Ima dobar glas,dobre pesme (za one koje ih vole) i to je sasvim dovoljno. Ja sam oduvek mnogo vise cenila izvodjace kod kojih je “centar gadjanja” muzika,tekstovi i (relativno) normalan zivot. I naravno harizma i kvalitetan glas. Zato volim i Adele,Amy Lee,Tarju,Villea i sl. Ne postujem izvodjace koji su popularniji “zbog svojih sesira, izjava,golotinje nego zbog same muzike koju stvaraju”.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.