453
Leona Lewis: Haljina Lady Gage od sirovih svinjskih šnicli je odvratna

Leona Lewis: Haljina Lady Gage od sirovih svinjskih šnicli je odvratna

453
SHARE

Pevačica Leona Lewis jedna je od onih koja se zgrozila kada je videla Lady Gagu u “mesnoj” haljini Franca Fernandeza, napravljenoj od sirovih svinjskih šnicli. “Haljina je odvratna!”, smatra lepa Leona, inače vegetarijanka koja se kao članica PETA-e zalaže za prava životinja.

“Čak ne volim prolaziti pokraj onog dela s mesom kada sam u supermarketu, tako da takva haljina sigurno nije moj izbor. I nikada ne bih stavila komad mesa na bilo koji deo svog tela”, kaže užasnuta pevačica koja je pre nekoliko meseci boravila u prihvatilištu za medvede.

Uploaded with ImageShack.us

Podsetimo, pevačica se bacila na dobrotvorni rad u kojem se zalaže za prava životinja. Uradila je to kako bi što lakše prebolela prekid s dugogodišnjim dečkom Louom. Leona je vikend provela u prihvatilištu za medvede u Rumuniji sa ostalim poštovaocima tih životinja. “Bilo je neverovatno. Medvedi su sjajni. Nakon zlostavljanja, konačno su srećni”, izjavila je Lewis o svom iskustvu u Rumuniji.

28 KOMENTARA

  1. I da Leona zeli da konstantno bude u centru paznje,pravila bi skandale,hodala ulicama u donjem vesu,oblacila se bizarno i lupala gluposti….Ali njoj je devojci dovoljan samo dobar glas i nista vise…Smaraju te vase price:”samo zeli da zaradi na njenoj slavi”….Plitke su i debilne…-.-

  2. A ostatak izjave? Volim kad se stvari smeste u kontekst. Leona je u toj izjavi takodje rekla da obozava Gagu kao izvodjaca, ali da jednostavno ne moze da podrzi taj potez sa mesom. Uostalom, zar je rekla nesto sto nije tacno? Haljina jeste odvratna, ali samo haljina ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.