Start Stars Hot News! Lena Meyer Landrut i prošlogodišnji pobednik Eurosonga srećno zaljubljeni?

Lena Meyer Landrut i prošlogodišnji pobednik Eurosonga srećno zaljubljeni?

SHARE

Ovogodišnja pobednica Eurosonga Lena Meyer Landrut (19) kaže kako je već tri godine u srećnoj vezi s prošlogodišnjim pobednikom istog takmičenja Alexanerom Rybakom (24). Trenutno najpopularnija Nemica i povučeni Norvežanin već su nakon proglašenja pobednika u Oslu postali sumnjivi medijima koji su zaključili kako između dvoje mladih muzičara postoji neka jača povezanost.

Sledećeg dana na konferenciji za novinare to je potvrdila i sama Lena. Tako se mladi zaljubljeni par već pojavljuje u televizijskim emisijama. Dok Lena peva, njen dečko je prati na violini, a javno izmenjuju nežnosti, grle se i dele poljupce. Tako je Lena i na dodeli nagrade nakon pobede an Eurosongu insistirala da je Rybak poljubi, doduše, u obraz.

I dok Lena tvrdi kako je s Alexanderom u vezi već tri godine, nedavno je otkrila kako je pre dve godine bila zaljubljena u jednog momka iz Beograda. Lena je izjavila kako joj je žao što ovogodišnja pesma iz Srbije nije bolje prošla na Eurosongu jer joj se jako svidela. “Možda iz mene o Srbiji govore i emocije… Pre dve godine bila sam jako zaljubljena u dečka iz Beograda koji živi u Hanoveru. Zabavljali smo se”, rekla je Lena. Koga je tačno mlada nemačka pevačica volela pre dve godine i je li zaista u vezi s Alexanderom ili su to samo trikovi za privlačenje pažnje, sigurno će vreme pokazati.

SHARE
Prethodni članakMiley Cyrus potpisuje autograme…
Naredni članakAstro-Beauty

OSTAVI KOMENTAR