393
Lekari upozoravaju Rihannu: “Uspori ili rizikuj ozbiljne posledice”

Lekari upozoravaju Rihannu: “Uspori ili rizikuj ozbiljne posledice”

393
SHARE

r31813h

Rihanna je ponovo na velikoj turneji a njene brojne obaveze ali i lude zabave po klubovima ozbiljno su zabrinule lekare koji vode računa o njenom zdravlju.

Stvari postaju dramatične o čemu svedoči i to da je pevačica zbog bolesti morala da otkaže svoje koncerte u Baltimoru i Bostonu. Kako prenosi Heat Magazine, Rihannina bolest dovoljno je ozbiljna da su joj lekari otkrili kako će joj trebati meseci da se potpuno oporavi. “Lekari su je savetovali da napravi drastične promene u svom životu inače će joj se zdravstveni problemi javljati sve češće.”

null

“Ovo saznanje ju je uplašilo”, prenosi jedan insajder. “Rihanna zna da je ona delimično odgovorna što joj se ovakve stvari dešavaju. Obožava da puši, pije i ostaje do kasno. Njeno telo u nekom trenutku jednostavno mora da pukne. Sad želi da više vodi računa o sebi.” Možda i zbog toga, priča se da će RiRi početkom leta završiti svoju turneju i nakon toga otići na dužu pauzu.

IZVOR: Life Content

12 KOMENTARA

 1. Rihanna je bila bolesna nekoliko dana u martu, ali se oporavila i nastavlja sa turnejom. To za klubove nije tačno, jer Rihanna nastupa skoro svaki dan, nema vremena da ide na žurke. A ni ovo za turneju mislim da nije tačno, jer ima zakazane nastupe u septembru i oktobru, zašto bi zakazivala ako će posle da otkaže celu turneju? Priča se da će posle završetka turneje da napravi malo veću pauzu. I treba da napravi pauzu, zaslužila je :)

 2. Bitno je da ozdravi,ako treba neka otkaze koncerte da se oporavi a oni koji su kupili karte neka sacekaju drugi datum pa neka ulaze sa tim ulaznicama mislim bolje joj je da ozdravi a ne da drzi koncerte skoro svako vece od po 2 sata :)

 3. Koliko ja znam Riri je otkazala koncerte u Baltimoru i Bostonu zbog laringitisa O.o
  Nadam se da ce zavrsiti turneju bez problema i da nece ici na veoma dugu pauzuu,kako cu je bez njenih pjesama :'(

 4. Stvarno mi je žao Rihanna, ali jednostavno ovo je sve posledica njenih loših odluka.Ako Rihanna želi da se posveti potpuno muzici, trebala bi da se odrekne svog ludog privatnog života (drogiranje, odnosno ludiranje).Nadam se da će pauza koju planira da napravi nakon svetske turneje “Diamonds” biti kratka, jer zaista volim njene pesme i spotove, i svet muzike ne bi bio isti bez Rihanne. :) ♥ ♥

 5. “Mucnina,vrtoglavice,glavobolja,pad u nesvest”
  Sreco da ti nisi u drugom stanju ??Salim se,samoo ofc..
  To je vjerovatno zbog ovih naglih vremenskih promjena.Mislim 25.mart a pada snijeg :O :S

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.