732
Leighton Meester: “Volela bih više ljubavnih scena između Blair i Dana u...

Leighton Meester: “Volela bih više ljubavnih scena između Blair i Dana u Tračari”

732
SHARE

Lepa glumica Leighton Meester koja u popularnoj seriji “Tračara” glumi Blair Waldorf, otkrila je američkim medijima da se nada razvoju ljubavne situacije između njenog lika i lika Dana, kojeg glumi zgodnjikavi Penn Badgley.

Okosnica ove planetarno popularne serije inače je ljubavna priča Dana i Blairine najbolje prijateljice Serene, koju glumi dugonoga plavuša Blake Lively. Tvorci serije Josh Schwartz i Stephanie Savage su odlučili da prodube vezu Blair i Dana, ali je ona pala u drugi plan zbog Blairinog venčanja s princom. No, glumici se izgleda svidelo da snima ljubavne scene s kolegom: “Volela bih da se ostvari ljubavna veza Blair i Dana. Iz jednostavnog i sebičnog razloga, jer volim da radim s Pennom. Videćemo šta će biti”.

Penn Badgley je izjavio da će njegov lik biti uključen u Blairino venčanje: “Dan ima nekonvencionalnu ulogu. Očekujte neočekivano”. Još ranije je priznao da bi i on voleo dublje da istraži odnos Blair i Dana.

13 KOMENTARA

  1. Haha,zgodni Den! Bler i Cak treba da su zajedno ! Bravo jedna molba objavi u sledecem broju MOLIM TE neki lep poster Britney Spears 

  2. joj nikako den je najbolji za serenu uostalom penn i blake su i ovako bili zajedno i u seriji a likovi su im stvoreni jedno za drugo sta hoce vise tri momka su zaljubljena u bler daj a ne vide da je serena najlepsa tamo

  3. Neka se Leighton vec jednom pomiri Chuck i Blair su savrsen par, sudjeno im je da budu zajedno…<3 Kakav bre "zgodnjikavi Penn" 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.