Start Stars Hot News! Leighton Meester: Prelepo izdanje uoči premijere “Tračare”

Leighton Meester: Prelepo izdanje uoči premijere “Tračare”

SHARE

Lepa glumica priprema se za početak poslednje sezone šoua “Tračara” ali je pronašla vremena za gostovanje u časopisu Cosmopolitan. 26-godišnjakinja izgledala je predivno u haljini koja joj je otkrivala leđa, a za magazin je pričala o svemu, od svoje prirodne lepote pa do hit serije čije se snimanje privodi kraju.

null

O tome kako voli svoju prirodnu lepotu:
“Možete uraditi stvari tako da izgledate drugačije, ali dobro je samo reći, “Volim sebe u ovom trenutku”. Čim prestanu da vam se pojavljuju bubuljice dobijate bore, pa zašto se nervirati onda?”

O svom ličnost stilu u odnosu na Blair Waldorf:
“Nikad nisam videla Blair sa istom torbom, kaputom ili cipelama dva puta. Ne znam nikog takvog. Imala sam dva para farki kad sam bila tinejdžerka. Ne bih verovala sebi sa Prada torbicom! Nisam želela ni da se presvlačim za fizičko pa sam nosila trenerku preko farmerki a onda se znojila sat vremena.”

null

O tome što se “Tračara” zauvek završava:
“Dobro je što odlazimo na vrhuncu, ali spremna sam da krenem dalje. Biće to izazov neko vreme, boriti se protiv tog lika – neću glumiti privilegovanu devojku u skorijoj budućnosti! Ipak, nikad neću zaboraviti “Tračaru.”

OSTAVI KOMENTAR