Start Stars Hot News! Leighton Meester: “Nisam sigurna da želim da se udam”

Leighton Meester: “Nisam sigurna da želim da se udam”

SHARE

Za novi broj časopisa Marie Claire, zvezda serije “Tračara” pričala je o svojim vezama, kakva je bila kao dete i još mnogo toga.

null

Leightonina mama završila ja u zatvoru ubrzo nakon što se ona rodila, a njihovi odnosi ni danas nisu sjajni, pa se međusobno tuže. O svom porodičnom životu, Leighton kaže: “Moja porodica ima ludu istoriju. Verovatno najluđu za koju sam čula. Sad to sve posmatram u lepom svetlu. Nije bilo lako, ali izlazila sam napolje, išla na plažu. Bilo je lepih, zabavnih momenata.”

null

Ipak, njeno detinjstvo bilo je teško, jer je morala da se brine o ozbiljnim problemima. “Nisam mogla da se bavim problemima vezanim za dečake. Koga briga za to? Brinula sam da nemamo dovoljno novca za gorivo ili hranu.”

null

Glumica je bila u vezi s glumcima Sebastianom Stanom i Justinom Longom. O svojim vezama, ona kaže: “Nisam imala dečka dok nisam napunila 18. Lepo je, pretpostavljam – kad ti se sviđaju. Ali to nije najvažnija stvar. Nisam ni sigurna da li želim da se udam. Veza je jedino dobra kad zaista volite nekog. Ne želim da budem sa nekim momkom koji mi se samo dopada”.

OSTAVI KOMENTAR