312
Leighton Meester: “Ja sam kao Blair”

Leighton Meester: “Ja sam kao Blair”

312
SHARE

Leighton Meester pojavila se na naslovnoj strani australijskog izdanja časopisa Cosmopolitan i rekla da ima mnogo toga zajedničkog sa junakinjom iz TV serije “Gossip Girl”.

“Nas dve smo po mnogo čemu slične. Ona je realan lik. Način na koji govori, stvari koje radi i kaže predstavljaju refleksiju svega kroz šta prolazi jedna devojka. Mislim da je njena nesigurnost tera da se ponaša kako se ponaša…to i način na koji je odgajana. Znači, za sve postoji motiv. Volim Blair i volim da je glumim, ali mislim da je nije u redu da je zovu pravom kučkom, jer je to prevelika generalizacija”, zaključila je Leighton.

10 KOMENTARA

  1. Mnogo ste se vi BRAVO raspisali o ovoj Leighton u zadnje vreme..Mislim to je SUPER  za njene fanove! ♥ Blair and ♥ Leighton!

  2. I ja hocu da budem kao Blair mislim ima tako dobar karakter ali mi je ovo malo cudno jer mislim da je Leighton izjavila da sa mnogim odlukama koje donosi Blair se ne slaze ali kako i da je obozavam Leighton

  3. bravo, mng hvala sto svaki dan pisete o leighton :) <33

    inace, ja blair obozavam i mng mi je mocan lik … leighton volim zbog blair tj. da glumi vanessu ili nekog drugog, mozda je ne bih volela.. @lm fan..jel si znala da leighton ima porno snimak?

  4. @smoki pa odavno….msm meni to ne smeta nesto puno jer je to njeno privatno tj. svakom e moze desiti greska…

    @megan.. ja nisam gledala ni jedan njen film xD a blair mi je jedno vreme bila uzor hahahah xDD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.