484
Legendarni pank muzičar napao Katy Perry zbog njenog novog spota

Legendarni pank muzičar napao Katy Perry zbog njenog novog spota

484
SHARE

Pank ikona Damian Abraham optužio je Katy Perry da spotom za pesmu “Part of Me” ulepšava rat kako bi prodala albume idiotima.

null

Frontmen grupe F**ked Up razočaran je spotom za pesmu “Part of Me”  gde vidimo Katy kako potpisuje ugovor s američkom vojskom nakon raskida sa dečkom. Na svom Twitteru, Damian je napisao: “Videti Katy Perry kao vojnika u Part of Me me tera da se zapitam šta je potrebno učiniti da se započne rat kako bi ona mogla da učestvuje u njemu i umre”. Kasnije je još dodao: “Da, svestan sam da je moj raniji tweet u neku ruku glup, ali glupa je i Katy Perry…”

null

Naravno, u zaštitu pevačice odmah su krenuli njeni fanovi koji su se pankeru obratili rečima: “Koliko je zrelo od tebe da ostaviš takav komentar na video koji već ima više od 18 miliona pregleda. To stvarno nije pametan potez.” Još jedan od tvitova glasio je: ” Abraham je nebitan lik koji želi da zaseni kraljicu Katy kako bi se proslavio.”

FOTO: SIPA

12 KOMENTARA

 1. pa ima nešto istine u tom’ što je rekao,
   al’ ima i istine u tome što su  rekli njeni fanovi.

  sveusvemu, meni je spot okey, kao i pjesma. :)

 2. Ovaj svijet sve bukvalno shvata. Pa bolje da je takav spot nego da se skida nebi li prodala albume. Ona je uspješna i bez toga. 
  A na KCA je bila predivna. *__*

 3. Upravo to Masončina poput Katy radi. Upravlja našim umovima. Većina djevojaka je nakon gledanja njenog spota pomislila, ” pa u vosjci nije tako loše” sramotno od Katy. Razočarala me je ovaj put.

 4. @gagaqueen slazem se sa tobom. Ali pazi sad, i Gaga je neka vrsta masona… Pisem ti ovo ne zato da bih te napala ili isprovocirala (nisam Kejtin fan niti Gagin hejter) vec me cudi da ako vec znas to za Kejti, kako ne znas i za Gagu?
  http://www.vigilantcitizen.com

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.