Start Stars Hot News! Lea Michele zanemela nakon smrti dečka, Coryja Monteitha

Lea Michele zanemela nakon smrti dečka, Coryja Monteitha

SHARE

Actor Cory Monteith Dies At 31 (FILE PHOTOS)

Glumac Cory Monteith preminuo je ovog vikenda u svojoj hotelskoj sobi u Vankuveru, a jedna od osoba koju je njegova smrt najviše pogodila, svakako je glumica Lea Michele, s kojom je bio u vezi.

Lea je još uvek u šoku zbog svega što se desilo pa je njen predstavnik zamolio da joj mediji daju malo vremena da se povrati. “Molimo sve da poštuju Leinu privatnost u ovo teško vreme”, piše u saopštenju. Kako prenosi jedan izvor za Hollywoodlife, glumica je u teškom stanju, ponaša se histerično i niko ne može da je uteši.

Actor Cory Monteith Dies At 31 (FILE PHOTOS)

Cory i Lea u vezi su bili dve godine, a u javnosti su počeli da se pojavljuju od avgusta 2012. godine. Njih dvoje upoznali su se 2009. godine kad su počeli da snimaju seriju Glee, gde su takođe bili par. Nedavno, Lea je o svom dečku govorila za časopis Marie Claire, gde je istakla koliko je srećna što su zajedno. “Više se i ne sećam vremena kad mi on nije bio dečko. Niko me ne poznaje bolje od Coryja. Zbog njega mislim da mogu sve. Po prvi put u životu sam stvarno, stvarno srećna. Osećam se kao najsrećnija devojka na svetu.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR