Start Stars Hot News! Lea Michele uradila tetovažu u znak sećanja na Coryja Monteitha?

Lea Michele uradila tetovažu u znak sećanja na Coryja Monteitha?

SHARE

lea michele

Lea Michele navodno je uradila tetovažu u znak sećanja na svog tragično preminulog dečka i kolegu iz serije “Glee” Coryja Monteitha.

Dvadesetsedmogodišnja glumica, koja ne ide nikuda bez ogrlice sa priveskom na kojem stoji Coryjevo ime, prema pisanjima tabloida odlučila je da tetovažom pokaže koliko joj je glumac značio. Izvor blizak Lei rekao je za magazin Star: “Tetovaža je urađena na skrivenom mestu, i sastoji se od Coryjevih inicijala u crnom srcu. To je nešto što je uradila za sebe kako bi se zauvek sećala ljubavi koju su delili.”.
Verovali ili ne, Lei je ovo petnaesta tetovaža, a sve koje je uradila su veoma male, pa mnogi ne znaju da glumica ima toliko ukrasa na telu. U njenoj kolekciji su muzičke note na njenom levom ramenu, krst na levom delu rebara, a na levom stopalu ima leptira. Tu su i dve tetovaže koje simbolizuju seriju “Glee”: zlatna zvezda na njenom levom ručnom zglobu koja predstavlja njen lik u seriji, a na levom stopalu ima reč “Imagine”, kao i njene kolege Jenna Ushkowitz i Kevin McHale.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR