Start Stars Hot News! Lea Michele u prvom intervjuu nakon Coryjeve smrti: Nije bilo boljeg od...

Lea Michele u prvom intervjuu nakon Coryjeve smrti: Nije bilo boljeg od njega!

SHARE

Actor Cory Monteith Dies At 31 (FILE PHOTOS)

Zvezda serije “Glee” Lea Michele po prvi put otvoreno je progovorila o gubitku svog dečka i kolege Coryja Monteitha nakon njegove smrti.

Cory, koji je bio najpoznatiji po ulozi Finna Hudsona u popularnoj seriji, pronađen je mrtav u svojoj hotelskoj sobi u Vankuveru 13. jula, samo nekoliko meseci nakon što je boravio u rehabilitacionoj ustanovi zbog borbe sa zavisnošću. Lea, koja se trudila da se sakrije od javnosti nakon ove tragedije, sada je po prvi put progovorila o ovom bolnom gubitku.
“Osećam kao da sam izgubila dvoje ljudi: Coryja i Finna. Imali smo prelepu memorijalnu službu za Corija kada je nekoliko članova glumačke postave pevalo i ljudi su govorili o njemu. Osećali smo da je ispravno ako isto uradimo i za Finna, tako da je to na mene imalo terapeutski učinak”, ispričala je lepa glumica u intervjuu za jedan australijski magazin.

Stars On The Set Of "Glee" At The Lincoln Center Fountain

Lea, koja je održala veoma emotivan govor na ovgodišnjoj dodeli Teen Choice nagrada u čast Coryja, dodala je: “Svakog dana se budim sa osećajem da sam bila nekako začarana, što sam imala tu sreću da ga imam u svom životu. Nije bilo boljeg čoveka od Coryja, tako da se osećam veoma srećnom što sam provela neko vreme sa njim.”
Ona nije želela da otkrije da li će nastaviti da snima seriju “Glee”, ali je rekla da su se članovi glumačka ekipa oslanjali jedni na druge tokom ovog teškog perioda.
“Svi me pitaju da li mi je teško da radim ovo i da se vraćam na posao, ali istina je da mi nije teže na poslu nego što je inače. Tako da možemo da svi budemo zajedno kao porodica, da podržavamo jedni druge kako bismo ovo zajedno pregurali.”

Izvor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR