187
Lea Michele se oprostila od kolega nakon snimanja poslednje epizode Gleeja

Lea Michele se oprostila od kolega nakon snimanja poslednje epizode Gleeja

187
SHARE

Nakon završetka snimanja treće sezone serije, Lea Michele govorila je o poslednjem danu na setu putem društvene mreže Twitter.

null

“Rekla sam doviđenja ostatku glumaca koji su upravo završili snimanje sezone…Jako sam ponosna što sam radila sa tako neverovatnom grupom ljudi”, napisala je. Još uvek se ne zna ko će iz stare postave ostati u četvrtoj sezoni, ali Dianna Agron koja tumači Queen Fabrey nagovestila je da nje neće biti. “Ne znam šta će se sve desiti, ali znam šta ovakav dan znači. Četiri godine ljubavi, svetlosti i podrške. Za glumce, ekipu na snimanju i tvorce serije. I za sve vas koji ste pokazali ljubav. Ne možemo dovoljno da vam se zahvalimo. Ovo je oduvek bilo neverovatno iskustvo. X”

FOTO: SIPA

12 KOMENTARA

 1.  E sad stvarno…previse pisete od Justinu,1D-u,Miley i Seleni…ali to mogu da razumem….popularni su i u Srbiji i mnogi ih vole….

  Ali o Glee-ju…realy???

  99% njih i ne zna sta je to…i verujem da malo njih zanima sta oni rade….mozda da pisete o njima kad se Glee bude prikazivao u Srbiji…malo njih u Evropi to voli…osim naravno Nemaca….oni vole sve…

 2. @johny94 Pa sta ako ne znaju svi za ovu seriju? Ima i onih koji je obozavaju. Uostalom, kad oni toliko pisu o Glee? Svaki dan citam bravo.rs i retko se pominje ova serija.

 3. Je l’ mora na svakoj objavljenoj priči da bude svađa?
  Eto ja pratim neke američke serije koje se u Srbiji ne prikazuju. Pa šta? Ne moram da gledam serije samo na tv – u, mogu i na kompjuteru. Isprva sam mislila da je Glee glupost, ali jako je dobra serija sa poukom. Da Srbi malo više prate svet, bili bi uključeni u dešavanja u svetu.
  Retko kad iko spomene Glee.
  Ko zna, zna, ko ne, bežiii.
  Svi moraju da trpaju nos gde im nije mesto.
  Glee.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.