92
Lea Michele otkriva kako ostaje u Gleeju još dugo vremena

Lea Michele otkriva kako ostaje u Gleeju još dugo vremena

92
SHARE

Jedna od najvećih zvezda izuzetno popularne TV serije obradovala je fanove, rekavši da sigurno ostaje njen deo i u budućnosti.

null

Prošle godine pojavile su se informacije da će nekoliko ključnih likova napustiti seriju na kraju ove sezone, ali nam Lea otkriva da je budućnost Rachel Berry sigurna. U razgovoru za Access Hollywood, glumica otkriva: “Ne idem ja nigde. I sa 85 biću u hodnicima McKinley srednje škole. Ona će biti deo Gleeja jako dugo.”

null

Otkrivajući da je uzbuđena zbog budućnost, Lea je na Twitteru napisala: “Sad se osećam kao kad sam maturirala u srednjoj školi. Tako sam tužna što je ovaj deo mog života završen, ali sam i uzbuđena zbog onoga što dolazi. Ne mogu da dočekam da vidim šta će se desiti sa Rachel u sezoni 4, ali znam da će biti uzbudljivo :)”

4 KOMENTARA

  1. Mnogo mi je drago sto ostaje, ali mi nije jasno kako ce da je uklope u pricu. Bolje bi bilo da su samo dosli novi djaci…

  2. Bilo bi glupo da ”istjeraju” Fina,Rejčel i Kurta jer su oni glavni ali opet se nadam da će ih lijepo uklopiti. Ako bude nešto bezveze ili nelogično onda bolje da odu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.