Start Stars Hot News! Lea Michele nije ni znala da je Cory Monteith ponovo postao zavisnik

Lea Michele nije ni znala da je Cory Monteith ponovo postao zavisnik

SHARE

Cory Monteith 1982 - 2013

Glumac Cory Monteith kremiran je u sredu, a tom činu prisustovala je i Lea Michele, koja još uvek ne može da dođe sebi posle vesti o smrti glumca.

Lea je još uvek u šoku jer uopšte nije znala da je Cory ponovo počeo da koristi drogu i alkohol, već je bila vrlo srećna zbog predstojećeg venčanja sa svojim dečkom.” Mladi glumac se lečio od bolesti zavisnosti ali se nakon njegovog izlaska s klinike činilo da je sve u redu sa njim. “Ovo su tragične vesti. Lea ali i mnogi njegovi prijatelji u Los Anđelesu nisu imali predstavu koliko droge on koristi. Svi su šokirani”, prenosi jedan izvor za Us Weekly.

NY: GLEE FILMS IN CENTRAL PARK

U međuvremenu, fanovi nastavljaju da glumici pružaju ogromnu podršku i donose cveće pred njenu kuću, pa im se ona još jednog zahvalila. “Lea je duboko zahvalna za svu ljubav i podršku koju dobija od svoje porodice, prijatelja i fanova”, rekao je njen predstavnik za časopis Us Weekly.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

9 KOMENTARA

  1. ja još uvek mislim da je živ :)) nmg da se pomirim sa činjenicom da više nije na ovom svetu cory you’re my guardian angel<3

OSTAVI KOMENTAR