Start Stars Hot News! Laura Whitmore hvali Nialla: On je tako dobar i prizeman

Laura Whitmore hvali Nialla: On je tako dobar i prizeman

SHARE

Pevač One Directiona Niall Horan i TV voditeljka Laura Whitmore bili su u centru pažnje zbog glasina da između njih ima nešto više od prijateljstva, s obzirom da su tokom nekoliko večeri viđeni zajedno u izlascima, i da je Niall proveo noć u njenoj kući u Londonu. Ipak, plavokosa Britanka tvrdi da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

Irski lepotan jedini je član One Directiona koji još uvek nije imao devojku u centru pažnje javnosti, a s obzirom da on i Laura izgledaju kao lep par, mnogi su se ponadali da će Niall konačno da se skrasi. Laura priznaje da su je mnogi njeni prijatelji pitali da li između njih postoji nešto više. “Svi momci iz One Directiona su veoma fini prema meni, to je jako slatko. Stalno mi govore: Ne smeta nam ako izlaziš sa Niallom, samo nam reci da li je to istina! Ali to nije istina, on mi je poput mlađeg brata”, kaže ona.
Izgleda da se razlog toga što nisu zajedno krije u njegovom prenatrpanom rasporedu i brojnim obavezama, pošto je Laura nastavila: “Da budem iskrena, on je toliko zauzet da se ne viđamo često, a i mi smo u velikoj grupi prijatelja tako da nismo samo on i ja. Ali on je veoma prizeman i veoma realan s obzirom na industriju u kojoj je, veoma je dobar”, ističe ona.
Možda se razlog krije i u godinama? 27-godišnja voditeljka otkrila je i da Niall ne planira uskoro da se skrasi. “On voli svoj posao, ima 19 godina i uživa u životu”, završava Laura.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR