Start Stars Hot News! LaToya Jackson bila “razorena” nakon Michaelove smrti

LaToya Jackson bila “razorena” nakon Michaelove smrti

SHARE

LaToya Jackson je progovorila o prvim trenucima nakon što je saznala da je Michael preminuo.

Starija sestra Michaela Jackosna, koja je trenutno i učesnica jednog američkog rijaliti šoua gostovala je u tok šou kod Ellen gde je govorila o njegovoj smrti: “Bilo je to jako teško vreme, zaista jeste, nemate predstavu kako je to bilo”, rekla je 54-godišnjakinja. “Michael je bio jedna od najvoljenijih osoba na svetu”.

Ona je zatim pričala o danu kada je Kralj Popa umro: “Bila sam kod kuće kada me je nazvao otac i rekao da odem do Michaelove kuće. Onda me je opet nazvao i rekao da odem u bolnicu. To je bilo strašno. Izgubila sam se na putu do bolnice. Nisam znala gde sam od silne nervoze”.

LaToya kaže da je bezbroj puta pitala pomoćnicu njene majke kako je Michael, ali da uporno nije dobijala odgovor – sve dok njena majka nije sama uzela telefon u ruke. “Iz svega glasa mi je rekla ‘On je mrtav!'” nastavila je LaToya.

“Skoro da sam se slupala. Počela sam da plačem. Pala sam u histeriju i počela da molim ljude na ulici da me odvezu jer su mi se noge odsekle. Pitala sam sve oko sebe. Nisam mogla da verujem. Moje srce je puklo.”

OSTAVI KOMENTAR