Start Stars Hot News! Lars Ulrich iz Metallice otkriva svoje najveće poslovne greške

Lars Ulrich iz Metallice otkriva svoje najveće poslovne greške

SHARE

Lars Ulrich je s bendom Metallica napravio karijeru na kojoj bi mu mnogi pozavideli, ali priznaje kako i on žali zbog pokoje poslovne greške tokom godina.

[youtube cEoCM85Mz4s]

Jedna od njih je i ta što nije dopustio Quentinu Tarantinu da u svom filmu “Kill Bill” koristi hitove Metallice. Reditelj je želeo da u scenama tuče u filmu u pozadini sviraju pesme “Enter Sandman” i “Sad But True” pa je bubnjaru izneo svoj predlog na jednoj prijateljskoj večeri.

“Šake bi napadale lica i udarci bi leteli, a sve bi bilo pojačano muzičkim ritmom”, rekao je Lars, kojem se ideja prvo jako dopala. Ali, onda je dobio scenario za film i pročitao ga pa se predomislio. “Shvatio sam da je većina toga napisana jezikom koji nije bio u okviru mog uskog, danskog shvatanja. Obožavam njegove filmove i njega kao osobu. Ali kad sam došao negde do 180. stranice, sedeo sam potišten i osećao se prilično jadno jer nisam ništa razumeo”, rekao je Ulrich. Na kraju se nije ponovo javio Tarantinu pa je Metallica izostala iz “Kill Billa”.

Posle je zažalio zbog toga: “To je najveća greška koja sam napravio što se mog kreativnog područja tiče”, kaže slavni bubnjar.

OSTAVI KOMENTAR