Start Stars Hot News! Landon Donovan se razvodi

Landon Donovan se razvodi

SHARE

Zvanično najbolji američki fudbaler, 28-godišnji Landon Donovan, pokrenuo je postupak za razvod sa svojom pet godina starijom suprugom, američkom glumicom Biancom Kajlich.

Par se venčao 31. decembra 2006. godine, a nakon nepune četiri godine su stigli do kraja. Kao razlog Donovan je naveo “nepomirljive razlike”. Od oktobra više nisu zajedno, a u utorak je njihov rastanak postao i zvaničan. Bianca Kajlich je glumica koju obožavatelji trenutno mogu pratiti u sitcomu CBS-a Rules of Engagement.

Donovan je u ponedeljak četvrti put proglašen najboljim fudbalerom godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Nagradu je već dobivao 2003., 2004. i prošle godine. Jedini je fudbaler s četiri priznanja. Igrač LA Galaxyja, u kojem svlačionicu deli s Davidom Beckhamom, protekle je dve zime proveo na pozajmicama po Europi, pretprošle sezone u Bayernu, a prošle u Evertonu. Dan pre izjave o razvodu je poručio kako ove zime neće na pozajmicu u Evropu, jer  želi da se dobro odmori. Pojavile su se spekulacije da se Donovan za ostanak kod kuće odlučio kako bi pokušao spasiti svoj brak. No, već dan kasnije su te spekulacije pale u vodu.

OSTAVI KOMENTAR