259
Lana Del Rey: U potrazi za kućicom iz snova!

Lana Del Rey: U potrazi za kućicom iz snova!

259
SHARE

Lana-Del-Rey-072713-5

Lana Del Rey očigledno je spremna da započne zajednički život sa svojim dečkom Barrie-James O’Neillom, pa su njih dvoje ovaj vikend posvetili kupovini kuće.

Lana-Del-Rey-072713-6

Lana-Del-Rey-072713-7

Vrlo raspoloženu Lanu zatekli smo u slatkoj, laganoj letnjoj haljinici ispred jednog imanja u Los Anđelesu. Pevačica je najavila da će se uskoro okušati i u glumačkim vodama, odnosno u kratkom filmu “Tropico”. U međuvremenu, ona radi i na snimanju svog novog albuma.

Autor: Life Content

10 KOMENTARA

 1. Prelepa je. ♥ Pošto vi niste napisali detalje o filmu Tropico, ja ću. Lana Del Rey snima 30-ominutni film Tropico, koji će biti vizuelna ekranizacija njene 3 pesme Body Electric, Gods and Monsters i Bel Air.
  Polučasovni film režiraće Anthony Mandler, a poznato je da će joj partner u ovom ostvarenju biti prvi muški albino model, Shun Ross. Eto malo detalja :D

 2. Uklonili ste mi komentar koji nije bio niti vulgaran niti ružan. Napisala sam da je Lana prelepa ovde ♥ A što se detalja o filmu Tropico tiče Lana Del Rey uskoro će objaviti ovaj 30-ominutni film koji će biti vizuelna ekranizacija njene 3 pesme Body Electric, Gods and Monsters i Bel Air.
  Polučasovni film režiraće Anthony Mandler, a poznato je da će joj partner u ovom ostvarenju biti prvi muški albino model, Shun Ross. Eto malo detalja :D

 3. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Logmica/Perka,Ana1,Ana2,Sofy,Soxy,Nevena,Buba,Tea,Lola,Sandy,Anja,Andjela,Tay Swift,Jus Bieber,1D and Linkin Park

  kako je slatka na 1 slici a ina ostalim<333333

 4. @Golden grl ajde mala ne kenjaj cus da ne izlazi na ulicu jer je izvredjala gagu..jel gaga Bog???? jel treba svi da joj se klanjaju?? inace  sve o cemu lana pjeva u toj pjesmi je apsolutna istina.Ne  vrijedja gagu kao osobu vec kao izvodjaca koji se prodao komercijali.
  Preslatka je nadam se da ce naci kucu za sebe :3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.