647
Lana Del Rey otkriva detalje o svom “mračnom i duhovnom” novom albumu

Lana Del Rey otkriva detalje o svom “mračnom i duhovnom” novom albumu

647
SHARE

null

Lana Del Rey konačno je otkrila neke detalje o svom novom muzičkoj projektu rekavši da će on biti više “duhovan” od prethodnika.

Ona je o svom novom materijalu govorila u intervjuu za britanski BBC Newsbeat, gde je rekla: “Ovo je malo svedeniji verzija ali je i dalje filmska i mračna. Radim na njoj zaista sporo ali volim sve što sam uradila. Pišem u Santa Monici i znam kako ploča zvuči. Sad samo moram da je završim. Sarađivala sam sa tri iste osobe.”

null

Lana kaže da tokom pisanja stihova lako dolazi i do ideja za budući spot. “Iz nekog razloga, najlakše mi je da osmislim video. Čim napišem reči pesme mogu nacrtam sebi sliku kako će to izgledati. Imam pesmu pod nazivom ‘Black Beauty i već razgovoram s ljudima o spotu”, istakla je.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. +12 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Kayne West,Rihanna,Christina Perri and Rita Ora ^-^

    Jao jedva cekam novi album! Lana<333333333333333 :D

  2. Lepa ova Lana da se useres!! :) Totalno je zavela mog brata *_____* ..Inace sve njene pesme su mracne…u molu.Pesma “Born To Die” je veoma lepa i poucna pesma..Preporucujem da je cuju neke izgubljene kucke!!

  3. koliko je devojka prelepa, znači, to je nemoguće. :3
    obožavam sve njene pesme (a i spotove), nadam se da će novi album biti još bolji.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.