Start Stars Hot News! Lana Del Rey: O ljubavi, svojim idolima i negativnim komentarima

Lana Del Rey: O ljubavi, svojim idolima i negativnim komentarima

SHARE

kLjvB

Lana Del Rey gostovala je na stranicama časopisa Fashion gde je osim o muzici, govorila i o drugim temama koje zanimaju njen fanove.

nL3oz

O ženama na koje se ugleda:
“Verujem u Amy Winehouse. Znam da više nije s nama ali verujem da je bila ono što je bila i u to smislu, uradila je sve kako treba. Mislim da je isto uspela i glumica Lauren Bacall. Nikad nije dozvolila da je neko natera da bude ono što nije. Bila je jaka. Uvek se činilo da zna šta radi.”

FlZwH

O tome što je nazivaju anti-feministkinjom:
“Razumem to. Čini se kao da sam odabrala put potčinjenosti. Ali ja sam moderna žena na mnoge načine. Radim naporno ali moj izbor je da u svom životu imam dominantnog muškarca. Nekad budem toliko umorna od toga da sve bude po mom, da je lepo imati nekog ko ima svoj život i mišljenje. Lepo je osetiti bekstvo kroz zaista strasnu romansu.”

biXQ8

O životu s dečkom Barrie-Jamesom O’Neillom:
“On je na turneji i otvara koncerte za mene. Pevamo neke duete zajedno. Viđamo se godinu i po dana a on je još pedantniji i posvećeniji umetnik od mene. Nikad ne skida ruke s klavira, nikad. Kad god ne pišem pesme, on me pita, ‘Zašto ne pišeš? Svake večeri dajemo savete jedno drugom.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR