Start Stars Hot News! Lana Del Rey: Ja sam divlje dete

Lana Del Rey: Ja sam divlje dete

SHARE

Lana Del Rey Performing In Paris

Sjajna američka pevačica koja danas slavi svoj 27. rođendan prisetila se svojih problema iz prošlosti jer je već sa 14 godina morala da se leči od alkoholizma!

Lana otkriva da je postala alkoholičarka iz čiste dosade: “Život u Lejk Plasidu bio je jako dosadan”, ispričala je ona časopisu Electronic Beats. “Taj grad je inače potpuno lud. Bila sam loša devojka, ali sad sam dobro. Pretpostavljam da imam loše tendencije. Ne volim da radim stvari koje povređuju mene ili druge, ali me privlači divlja strana. Volim vožnju motociklima; volim rolerkastere; volim adrenalin. Ali pronašla sam pravu sreću dok sam živela u Njujorku i radila sa drugim ljudima.”

Lana Del Rey Performing In Paris

Lana je imala gotovo 18 godina kad se doselila u zloglasni kraj Njujorka, Bronks a kaže da je zbog toga i očvrsnula. “Pa, živela sam u Bronksu četiri godine. Živela sam u Bruklinu četiri godine nakon toga. Uvek sam smatrala da imam ozbiljnu uličnu stranu, čak i dok sam bila u srednjoj školi. “Mislim, bilo je prilično ludo. Svi su znali da sam stvarno luda.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR