195
Lady GaGa najplaćenija slavna ličnost mlađa od 30 godina

Lady GaGa najplaćenija slavna ličnost mlađa od 30 godina

195
SHARE

Pevačica je daleko nadvisila svu konkurenciju i zauzela ubedljivo prvo mesto.

25-godišnjakinja je zahvaljujući svojoj svetskoj turneji zaradila čitavih 90 miliona dolara, a iza nje je Justin Bieber sa 53 miliona. Između ostalih, na top 10 listu se našli Taylor Swift (45 miliona), Katy Perry (44 miliona), Beyonce (35 miliona) i Rihanna (29 miliona).

16 KOMENTARA

  1. Dobro….ovo za Gagu mogu da shvatim,stvarno ima lep glas,kao i svi ostali koji su ovde nabrojani….ali zar Taylor Swift prima platu vise od Rihanne npr. , ili od Katy Perry……mislim ja volim i Taylor,ali mislim da su neke zvezde malo vise poznate od nje…..

  2. @ilovelondon taylor ima jako lep glas i dobre pesme..i veoma je popularna u USA jer za razliku od rihanne i katy, s njenim pesmama mozes da se poistovetis i pronadjes se u njima…ona peva o stvarima koje se desvaju svakoj devojci dok svi drugi pevaju samo o sexu…eto ti razlog zasto taylor dobro zaradjuje – jer je normalna…

  3. @malla Ja nisam rekla da ona lose peva i da ima lose pesme.Meni se svidjaju njene pesme,samo mislim da su Rihanna i Katy malo vise popularnije od Taylor.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.