214
Lady GaGu privlače stariji muškarci

Lady GaGu privlače stariji muškarci

214
SHARE

Pop zvezda je otkrila kako joj se zapravo najviše dopadaju muškarci stariji od 60 godina!

Govoreći za jednu britansku TV stanicu GaGa je rekla kako ne bi imala ništa protiv da izlazi s nekim starijim od 60 godina, zbog toga što s njima ima dosta toga zajedničkog.

“Ne volim odlaske u noćne klubove, tako da kad god dođem u Britaniju, odem u pab gde završim s nekim starijim likovima”, rekla je pevačica. “Čini mi se da mi se zaista više dopadaju stariji muškarci, naročito kad pijem. Definitivno oni preko 60″, zaključila je Lady GaGa.

14 KOMENTARA

  1. slazem se sa njom, ali po meni su ovi od sezdesetak premladi, ja samo ove preko 100…xD 
    Cudno, ali ovo je rekla jer ne voli da izlazi u nocne klubove kao momci njenih godina i zato misli da ima vise zajednickih stvari sa ovim starijima…
    @Katty Svi njeni momci su bili samo 4-5 godina stariji, tako da pretpodstavljam da ne bi bila u vezi s nekim tih godina… ;)

  2. @ KättY ~ I am not gonna spend my life BEING A COLOR ~ by my love Michael Jackson ^^ ♥♥♥_-_ pa ona i jeste cigankaa….. I HATE LADY GAGA…… ;)

  3. uff morala nas je opet sokirat sa necim vakim,,ovo mi vise uopste i nije sok jer sam navikla na mnoge gluposti od nje ajd nek se vjenca sa svojim pra dedom i tu je zavrseba stvar

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.